Üdv a titokoldalon!

Vannak bizonyos pillanatok, amikor elbukni a legcsodálatosabb...

 Tartalomjegyzék:

Haru blogja - Archívum

Örökké bennem élsz

Csetri Tímea versei

Versek Krisztinek

Itt azon oldalaim vannak, mellyek tartalmuk alapján nem mindekki számára publikusak. Idővel lehet, hogy azok lesznek, de egynelőre ez olyasmi, mint valami személyes napló.

A tartalomról röviden:

Haru blogja - Archívum 

Nos, mindíg is csodáltam, hogy valaki naplót ír, meg hogy abban elmondja az őszinte gondolatait. Nos, Haru is így tesz, csak sajnos néha letörli a régi bejegyzéseket. Pedig szerintem azzal együüt érdekes igazán a dolog. így gondoltam, titokban megmentem neki, amit ír. Egyszer majd később talán még hálás is lesz ezért. Jó visszaolvasni, oylan mint egy napló.  

Örökké bennem élsz 

Dalszöveg, melynek szertője Németh Dávid. Talán már el is felejtette, de nekem megtetszett, így gondoltam elmentem a jövő nemzedéke számára is.

Csetri Tímea versei 

Itt lementettem Csetri Timea minden versét, amit valaha is felrakott az internetre. Sajnos a többi versét már nem rakja fel, és mostanában már újjabbakat sem ír. pedig szerintem tehetséges. Remélem egyszer majd megváltozik a véleméyne, és ismét belekezd a versírásba. Addig is itt van egy kis archívum.

Versek Krisztinek

Nos igen. Én is tudok verseket írni, csak sosincs bátorságom publikálni őket. Különösen nem affelé, aki számára írom a verseket. Bár remélem, ez majd megváltozik egyszer, de addig is itt maradnak, és vigyázok rájuk.