NSYStems immunisator

Ingyenes internetes védelmi szoftwer Windows rendszerek számára  

Bemutatás

Az NSYStems immunisator egy apró, inygenes, erőforrásigény-mentes biztonsági program, mely megvédi számítógépünket többszáz kártékony program lehetséges támadásaitól, valamint számtalan adatlopás ellen. Beépül a számítógépen található minden böngészőprogramba, és megpróbálja megakadályozni, hogy  a jellemzően adatlopásra szakosodott webhelyek elérjék számítógépünket. Telepítése egyszerű, gyors, későbbi karbantartást nem igényel.  

Elérhetőség

A program fejlesztése jelenleg Beta fázisban van, amely azt jelenti, hogy még tartalmazhat apróbb hibákat, valamint hogy csak a vállakozó kedvűeknek ajánlott. A program ismert hibájából adódóan működése még zavart okozhat azokban a rendszerekben, ahol valamely program módosított Host fájlt igényel. (amennyiben erről ön nem tud, úgy valószínűleg nem rendelkezik ilyen programmal). 

NSYStems Immunisator 0.7b(~200kb)

(Megjegyzés: A program telepítése újraindítást, és rendszergazda-jogokat igényel. A windows Vista egyenlőre nem támogatott.)

Jogi korlátozás

A program mind céges, mind magánszemélyek számára korlátlan számú számítógépen ingyenesen használható. A program készítője ugyan mindent megtesz, hogy a program működése a lehető legjobb legyen, azonban a program használatából adódó semmilyen kárért, valamint a program működőképességért felelősséget nem vállal. A programot kizárólag ingyenesen szabad terjeszteni.