Haru blogja

HARUKA Blogja - Archívum 

Lezárva

A továbbiakban több okból is az archíválást megszakítom. Ezen archívum azonban elérhető marad.

#5

Rómát kellene tanulnom, rómát kellene tanulnom, sőt.. nem csak azt, májtot is! Miért nem tudok koncentrálni, ááá.. holnap végem lesz...
Bár, tegnap óta úgy érzem, h innen már nincs lejjebb, szóval tök optimista vok, az esélytelenek nyugalmával megyek be holnap XDDD
Na, ezt jól megbeszéltem magammal ^^" Akkor most már nyugodtan visszaülhetek a könyv fölé.. vagy legyen inkább tv? : D

Még valami, egy videó,
Ez az utolsó ilyen...
úgysem számít semmit.
Csak ki akarom próbálni ezt a "nem nyomom el magamban az érzéseimet, és akkor minden sokkal sokkal jobb lesz" dolgot, amit mindenhol mondanak : )
Szólok, ha igazuk lesz, addig is...

---===--- 

#4

Most már tudom, h létezik olyan Valaki, aki nálam is kiismerhetetlenebb...


Ezt tegnap kaptam.
Tetszik ^^

November Rain


When I look into your eyes
I can see a love restrained
But darlin' when I hold you
Don't you know I feel the same
'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain
We've been through this such a long long time
Just tryin' to kill the pain
But lovers always come and lovers always go
An no one's really sure who's lettin' go today
Walking away
If we could take the time to lay it on the line
I could rest my head
Just knowin' that you were mine
All mine
So if you want to love me
then darlin' don't refrain
Or I'll just end up walkin'
In the cold November rain

Do you need some time...on your own
Do you need some time...all alone
Everybody needs some time...on their own
Don't you know you need some time...all alone
I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you

Sometimes I need some time...on my
own Sometimes I need some time...all alone
Everybody needs some time...on their own
Don't you know you need some time...all alone

And when your fears subside
And shadows still remain, ohhh yeahhh
I know that you can love me
When there's no one left to blame
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain


Don't ya think that you need somebody
Don't ya think that you need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one

---===---

#3

2 x 2 : )


Haldoklik a freeblog, úgyhogy most csak ennyit tudok feltenni a pénteki képekből, pedig lett egy csomóóó tök jó kép ^^
Ma meg lakást festettünk Renivel, de sajnos arról nincs kép, pedig nagyon jók voltunk, igazi profik XD Valaki egy lakásfestést? ; )

ui: Köszi a nőnapi köszöntéseket, bár még mindig nem értem ezt az "ünnepet" : D

---===---

#2

Voltam ma moziban Zituékkal, és naggggyon jó volt ^^ Mármint nem a film, abban max. a pasi volt jó XD Hanem úgy az egész, elhülyültük az egész du.-t, kávéztunk, pizzáztunk, csináltunk egy csomó képet, amiket majd rendbeszedek holnapra.. És megállapítottuk, h Reni meg Zitu természetre tök egyformák, és Lonci meg én is ^^. Csak azt nem tudtuk, h így négyen hogy bírjuk elviselni egymást XDDD És persze mindenki tiszta lököttnek nézett minket.. még szép, de hát, ahogy Reni mondaná, úgyse találkozunk velük többet : D
Szóval, jó volt a mai nap, köszönöm lányok, h felvidítottatok, Reninek is az éjféli vígasztaló beszélgetést ^^ Sajnálom, ha nem sok mindent reagáltam, de sokat jelent :)

Így este megint megrohamoztak a gondolataim, ezért csináltam ezt a képet.
Hát.. igazából magam sem tudom miért.. de talán jobb, ha az ember kiadja magából az érzéseit, úgy könnyebben túl lesz rajtuk, nem? Úgy könnyebb lesz előre nézni, és vidámnak lenni, ahogy megígértem sokaknak.

---===---

#1

Próbálnék írni ide valami értelmeset, de nem megy...
Szeretnék tanulni.. leülök fölé, de nem megy..
Megnéznék egy filmet, de ahhoz sincs kedvem...
Semmihez sincs kedvem, legszívesebben elbújnék a
világ elől, de nem.. mégsem, mert akkor egyedül maradnék
a gondolataimmal, és azt a legkevésbé sem szeretném.

Nem tudom hogyan tovább, nem tudom mi lesz velem...
Csak azt tudom, h belül valamiért nagyon fáj, és erről nem
tudok rendesen beszélni, nem tudom kiadni magamból, és
nem is akarom, mert kicsit úgy érzem, h ez most kijár nekem,
és végig érezni akarom, h fáj.. Hogy megtudjam milyen érzés,
amikor igazán elveszett az ember.
Hogy megtanuljam értékelni a boldogságot, és nem játszani
vele, mint egy buta kislány.

Nem akarom, h lássák, h kérdezzék, nem akarok beszélni róla,
nem akarok sírós zenét hallgatni, sírós filmet nézni, és sírni sem
akarok, csak néha mégsem bírom megállni.
Hát ez van.. valahogy ezt is túl kell élni.. köszönöm, h még mindig
számíthatok Rád, ebben is. Tudom, h nem érdemlem meg, és így
még inkább hálás vagyok.
Lassan én is megtanulok mindent... majd meglátod.
---===---

#2

Mostanában túl sokat olvasok blogot, másokét, olyat is, amit csak véletlenül találtam, de annyira megtetszett, h minden nap rákattintok. És rájöttem, h lehet normálisan, nevek nélkül, értelmesen is blogot írni, úgy, h a bejegyzéseimmel ne feltétlenül magam alatt vágjam a fát, mint ahogy eddig tettem.

Tulajdonképpen az eddigi bejegyzéseket is azért töröltem, mert csak a bennem lévő kavarodást tükrözték vissza, amivel nem szívesen szembesültem. Egyik nap írtam valamit, másnap már az ellenkezőjét, hát érdekes volt mindenesetre. És nem bánom, h eddig nem írtam, hanem inkább magamban tettem helyre mindent, mégis néha jó lenne, ha akit esetleg érdekel, és elolvassa, egy kicsit többet tudna rólam, mert akkor talán elkerülhetnénk a félreértéseket.

A tegnap nagyon megrázó volt számomra. Rendesen a fejemre olvasták minden hibámat, és én nem védekeztem, mert.. nem volt mivel. Mert ezeket én is tudom. Csak az a szörnyű, h mindig utólag ismerem fel őket, amikor már késő, amikor már nem változik semmi. Hogy egy teljesen elvonatkoztatott példán érzékeltessem.. a teknősöm, elpusztult 2 napja, és én nagyon sírtam, teljesen kiborított, látni az elernyedt kis testét, ahogy fekszik a doboz alján, és a szívem szakadt meg, mert még nagypapámtól kaptam, az utolsó igazi emlékem volt utána.. és nincs többé. Anyu azzal nyugtatott, h megöregedett, de ez nem igaz, nem volt öreg, még nagyon sokáig élhetett volna, ha én vigyázok rá, de nem tettem, csak amikor késő volt. Éveken át olyan mostoha sorsa volt, alig kapott enni, alig érte fény, csak mióta a kisteknőst megkaptam, azóta volt rendes helye, és kapott rendes ételt. Miért nem vigyáztam rá? Miért akkor sírtam, amikor már késő volt, miért nem vettem a fáradtságot korábban, h lemenjek a boltba és megvegyem neki a szükséges dolgokat? Pedig nagyon fáj, h már nincs, h elpusztult, mert akkor döbbentem rá, h mennyire szerettem azt a kis állatot... h milyen mostoha sorsa volt mellettem. De nem lehet visszaforgatni az időt, igazából semmit nem ér, ha később belátom, h mi mindent csináltam rosszul, mert ez már nem változtat semmin! Miért nem tanította meg nekem valaki, h mit jelent gondoskodni?Hogy mit jelent a felelősség másokért? Vagy próbálták, csak nem vagyok fogékony az ilyesmire?
Nem vagyok érzéketlen, egyszerűen csak.. nem értek hozzá, kb. mintha egy dzsungelben nőttem volna fel, egy csomó mindenről fogalmam sincs. Miért olyan embereknek kell ezt megtanítaniuk nekem, akik aztán meggyűlölnek, pedig akiktől addig csak szeretetet és törődést kaptam, de akkor még nem értettem, h ez mit is jelent.
Nem akarom utálni magam, de most csak ezt tudom tenni. Úgy érzem, h későn jöttem rá ezekre a dolgokra, és h nehéz lesz mostantól mindent jobban csinálni. De meg kell próbálnom, legalább ennyi haszna legyen a belém ölt felesleges energiának.
Például most azonnal nekilátok, h kitakarítsam a kisteknősömet, és áttegyem a napfényre, h neki mindene meglegyen. Kár, hogy ez már nem hozza vissza az öreg teknősömet.

---===---

#1

ez a dal rólam szól

---===---

#30

Olvasgattam a horoszkópos könyvemet, hátha "megvilágosodom".. Igen, legalább utólag lássak tisztán, az is valami.

"A nyilas férfiak gyakran szemtelen, megvető és irónikus hozzáállása mögött - amelyet a szerelem és az elkötelezettség irányába tanúsítanak - gyakran egy ijedt kisgyereket találunk, aki attól fél, hogy romantikus elképzeléseit összetörik. A kisgyerek meglehetősen magas cinizmusfalat tud maga köré építeni. Gúnyolódó, undok megjegyzésekkel és viccekkel fegyverkezik fel, amiből azt gondolhatnánk valóban szívtelen. De legbelül gyerek marad. Ne dőljünk be annak, amit látunk, a nyilasnak arany szíve ven, csak könnyen megsérül. Végül megtanulja, hogy először a célt kell elérnie. A bizalom és a barátság, amelyekből neki is bőségesen jutott, jelzik számára a követendő irányt. Sokat ad és valóban megérdemli, hogy kapjon."

"A mérleg nőt könnyű elbátortalanítani. Gyakran jellemi őket a jegy paradoxona, ami a külsejük és a valódi természetük közötti ellentmondásban nyilvánul meg.
...
A mérleg nő - a jegy férfi szülötteihez hasonlóan - hajlamos elfojtani az érzelmeit. Az ő helyzetük azét nehezebb, mert a társadalom általában a nőktől várja el, hogy érzelmesebbek legyenek.
...

A megoldás kulcsa ismét a romantika. Az udvarlással, a kedvességgel felszínre hozhatjuk a Mérleg elrejtett érzelmeit, és lehetővé tesszük számára, hogy biztonságban érezze magát és kimutassa, amit érez.
--

A mérleg hajlamos alulértékelni magát, míg másokat túl nagyra értékel. Az egyetlen módja az árnyoldal tudatosításának, ha a mérleg beleéli magát a másik helyzetébe és végiggondolja a helyzet korrektségét (a mérleg számára nagyon fontosak az elvei), és megpróbálja jobban szeretni önmagát, hogy ne kelljen csodálók egész hadától függenie.
...
A mérleg egyébként is a gondolatok világában él, gyakran előfordul, hogy csúnyának érzi magát, mert egyetlen pici dolog épp nem a legtökéletesebb rajta. Így válik tükörré minden ember.
..."

Na jó, ennyi elég volt ebből.. Volt még 11 másik jegy, miért kellett pont mérlegnek születnem? o.O
Az aszcendensemnek is utána kellett néznem :
"A skorpió nő: finom, komplex és sohasem magától értetődő a temperamentuma, a másik kulcsszó pedig az akarat. Egyetlen skorpót sem könnyű megérteni és nem könnyű együtt élni velük, ha valami könnyűt, üreset és szerényet akarunk, akkor inkább másvalakit válasszunk"
..
"Amikor jó reggelt kívánnak neki, elgondolkozik, hogy vajon mire is gondolt ezzel a másik, hiszen motivációja és legmélyebb szükséglete az, hogy megértsen - megértse önmagát és a körülötte lévő embereket. Röviden, a skorpió nő többet vár el egy kapcsolattól, mint felszínes közelséget. A szerelem számára többet jelent, mint a gyengédség, biztonság vagy a szexuális kielégülés megélése, vagy az intellektuális egymásrahangoltság. Ez egy olyan kötés, amely - az ő szemszögéből nézve - megérinti a lelket, és azt jelenti, hogy nincsenek tovább titkok"
..
"a Skorpió nem felejti el sem a jó, sem a rossz dolgokat. Ha segítünk neki, támogatjuk, azt egész életére megjegyszi. Ha elárulják, soha többé nem bízik az illetőben"
...
"Nehéz számráa könnyednek és gondtalannak lenni. És mindig lesznek titkai "
...
"A Skorpió nőnek szüksége van olyan területre, ahol levezetheti a Mars harcias minőségeit. Nem mindig kellemes, ha ez a párkapcsolatában történik meg, és időnként szüksége van jó kis küzdelmekre. Szüksége van színházra, ahol kiélheti magát, és mivel a válságok csak gazdagítják, szüksége van térre, hogy ezeket gerjeszteni tudja, hogy megélhesse átalakulásait és változás utáni vágyát. A skorpió nem szereti, ha túl hosszan nyugalomban vannak a dolgok, nem bízik a túl sok megelégedettségben. "

Tegyük hozzá voltak azértjó részek is :
"van egyfajta titokzatos és sokszor elbűvölő nőség a skorpió nőkben; sokszor árad belőlük az érzékiség és egy alig leplezett alig kordában tartott szenvedély, amely valóban hipnotikusan vonzó" - Hát, ezt én nem tudom megítélni ^^"

De.. a lényeg, h ez azért eléggé szíven ütött... Sok mindent ír, ami igaz. Nem hiszek abban, hogy 12 féle ember létezne,biztos jobban bele kell ebbe mélyedni, hogy megértse az ember, de azért sok mindenre felhívja a figyelmemet, az is biztos.

Viszont most megyek tanulni, előveszem intellektulis mérleg-skorpió énemet egy kis jathoz...

---===---

#29

Ezt Lulu blogján találtam és megtetszett. Remélem nem baj, ha kölcsön veszem egy
bejegyzés erejéig, de én nem tudnám így megfogalmazni. Utólagos engedéllyel ^^"


"Vannak dolgok amiket el kell engedni, másoknak esélyt adni.
Van érzés,amit újra és újra fel kell idézni hogy rájöjjünk mennyire fontos is nekünk, van, ami jobb lenne ha meg sem történt volna.
Van, hogy egy új szerelem kap szárnyra és megmelengeti a a majdnem fagyott szívet, és van hogy azt is próbáljuk szeretni, aki talán nem érdemes rá.
Vannak barátok, vannak ellenségek, van aki megbántott, van aki nem tett semmit, mégse tudjuk elfogadni.
Hát ilyen az élet. Sok dologgal kell szembe néznünk mire a végére érünk, de épp ezért érdemes létezni. Hogy megéljünk mindent amit tartogat számunkra, nem hibátlanul, de a legjobb tudásunk szerint."
---===---

#28

Elegem van, miért mindig én vagyok a bűnbak? Miért kell mindenért magamat
hibáztatnom? Miért nekem kell folyton bocsánatot kérni?

Ha valakinek csak akkor kellek, ha nem vagyok, ha addig lesz*rta, h velem
legyen.. mert az másodlagos, meg harmadlagos dolog volt?


És miért hiányzom valakinek, aki mellettem csak szenvedett? "Utálom nézni
azt a búval b*szott képedet" idézem. - Most is utálnád.. hidd el!

Nem tudok a tanulásra koncentrálni, nem tudok semmire se koncentrálni,
elegem van, nem fogok többet sírni senki miatt!
Nem kérek többet bocsánatot, eleget kértem előre az elkövetkezendő 10
évre is, úgy érzem.

---===---

#5

Meg kell látogatnom a számomra legkedvesebb embert.

17:10
Hazaértem...

---===---

#4

---===---

#3

- Akarsz sétálni egyet?
- Nem, ma nem...
- Kár, pedig jó lett volna.
- Bocs, de ma tényleg ne.
- Baj van?
- Mondtam már tegnap.
- Ja, hogy még mindig...?
- Űhüm.. De felejtsd el, nincs rossz kedvem, láthattad az előbb is! ^^"
- Ja láttam... A szád mosolygott, de a szemed nem...
- ...

---===---

#2

---===---

#1

Pár napig most nem fogok írni. Tanulnom kell, és gondolkoznom sok mindenen.
Aki keres, megtalál e-mailben. De légyszi, csak ha tényleg fontos. Msn-en sem leszek,
mert most inkább lennék egy kicsit egyedül.
Azért köszi, h eddig olvastátok, és kommenteltétek a blogomat.
Üdv,

Haru
---===---

#38

ETR üzenet: rögz.teljesítés Érték:2 I:2008-01-15 14:00 K:J1:EÁJT (1) Egyetemes állam- és jogtörténet (1)

^____________________^

még soha nem örültem ennyire egy kettesnek!!!

ui: 101. bejegyzés XDDD

Tudom, betett ez az eájt.. de hadd örüljek a magam módján ^^"
---===---

^___^

Már régen aludnom kellene, mert megígértem, de még kellett egy óra, hogy végre
jól érezzem magam ^^
Egész nap olyan szétszórt és nyűgös voltam, nagyon nem találtam a helyem...
És bűntudatom volt, h csak ülök és nem csinálok semmit, pedig pont erre volt
szükségem, arra, h csak úgy legyek ^-^
Nézegettem képeket, hallgattam zenét, megszagoltam a parfümömet, aminek úgy
imádom az illatát, és ez tök jó érzés volt. Egy kicsit érzékelni a világot magam körül,
h az íróasztalomon túl is van élet ^^ Ezt a két hetet még végighajtom - bár holnap
találkozom az én drága Ryummal, aztán ha minden igaz, lazítok... Bulizás,
barátnőzés, kávézás, sushizás, végre lesz időm beszélgetni a barátaimmal, és már
nagyon várom ^^ De a legjobban az hiányzik, h az én 'hercegemet' se látom szinte
soha.. lassan elfelejti, h létezem.. pedig azt nem szeretném : )
De ha nem kellene ennyit tanulnom, és nem lennék ilyen elfoglalt, akkor most nem
várnék semmit.. így viszont tele vagyok tervekkel, és várom, h mi lesz ha végre
pihenhetek, és ahogy az idézetben is írtam, várakozni és vágyni valamire még talán
jobb is... ^^ Szóval mostantól maximális erőbedobással fogok tanulni,
és közben várom, h lassan de elteljen az a 15 - igen már csak 15 - nap.. És nagyon
bízom benne, h sikerül az eájt, mert tényleg készültem, és nagyon szeretném, h meg-
legyen.. ez tényleg fontos! Szóval drukkoljatok ^^
Addig is Oyasuminasai ^^

És zárásul egy kép, amit most találtam a gépemen - nyári - de úgy megtetszett a
hangulata ^___^

És mellesleg.. ez a 100. bejegyzés : )

---===---

#36


Az életnek minden öröme csak por és hamu, és az örömnek előzetes érzése - a remény - sokkal édesebb, boldogítóbb, mint maga az öröm, mert ha elértük, amire vágytunk, meghal a vágy, és vele az öröm is.

/Percival Christopher Wren/

---===---

#35

Sikerült a közgáz vizsgám ^_____^
Köszi mindenkinek, aki drukkolt! 4es lett, á, annyira örültem neki, hihetetlen *-*

Az eájt még kiderül, de nagyon szeretném, ha meglenne.. Szóval kitartó imádkozásba
kezdek.. v inkább vezekeljek? : ) (főleg h nem csak magamért kell drukkolnom, hanem
a barátaimért is^^)

Még vmi.. újabban nagyon "kocka" lettem... -.- Úgy értem, mindenem a gépen van, zene,
videó, vagyis mindig bekapcsolom, mindig ideülök, mindent itt csinálok. Persze tök
hasznos, mert egy csomó emberrel könnyen tudom tartani a kapcsolatot, de időben
kb. annyit msn-ezek, levelezgetek, h ezt akár élőben is megejthetnénk, ami sokkal
jobb, szerintem.
És még tanulni is több időm maradna, ellenben, kevesebbet gondolkoznék felesleges
dolgokon XD

Szóval, holnaptól, áttérünk az e-mailes, telefonos, de leginkább a találkozós megoldásokra.
Mivel ha van naponta 5 órám msn-ezni, akkor 2-3 találkozni is, és még marad is időm..
Hát igen, vhol spórolni kell.

Jut eszembe, Ryu, Yaten, ha holnap mennétek táncgépezni, szóljatok, mennék én is ^.^
Vagy vmikor az elkövetkezendő 3 napban, amíg még nem vetem bele magam a "májt"
tanulásba ^^

Most viszont alvás van, mert elég sok órát kell bepótolnom ^^
Viszlát holnap délben XDDDD
---===---

#34

Holnaptól szingli leszek -.-
Lehet, hogy az jobban beválik...

update:

Fáradt vagyok, nyűgös vagyok, hisztis vagyok, sajnálom...

Biztos nem jobb szinglinek se, max. annak, aki azért szingli, mert nincs velem -.-

K*rvára félek attól a tetves eájttól, a közgáztól is, attól, h megint beégek, h megint én leszek az, akinek nem sikerül, és attól is félek, h egyedül leszek, mert ilyen gyáva és szerencsétlen vagyok, h belekapaszkodom valakibe, ugyanakkor inkább otthagyom, mintsem megvárom, h megutáljon.. .

Ez van, lehet rám a köveket dobálni,legalábbkét ember van, aki joggal teszi...

---===---

#33

Azt hiszem elfogyott az erőm.. kb. a cél előtt, ami nem túl jó : (
Felkeltem viszonylag korán, h tanulhassak, de nem megy, nagyon
álmos vagyok, mondhatni, alig élek >_<
Ráadásul tegnap este - egy darabig tök jól bírtam tanulni, nem is
éreztem, h fáradt vagyok - aztán egyszercsak teljesen kiakadtam...
olyan ciki, és már úgy bánom... Pedig megígértem, h nem fogok, csak
olyan jó lenne, ha sikerülne, és nem hiába kínlódnék 5 napja ezzel a
vacakkal.
Úgy szeretnék már egy kicsit a barátaimmal lenn (akik ugyan már vissza
se írnak, és nem is keresnek -.-) , v legalább kimenni
a levegőre.. Lehet h alszom egyet, aztán elmegyek egy nagyot
sétálni, és utána újrakezdem. Hátha úgy jobban megy.

Sajnálom a tegnap esti hülyeségemet, tényleg ... : (
Azt nem mondom, h nem lesz ilyen többet, de majd igyekszem.

---===---

#32

Félek, félek, félek...

Ez az eájt nagyon sok, és nagyon nehéz O.o
Pedig még egész lelkesen tanulom. De hát kinek van
ehhez agya? Jaj, csak menjek át, és akkor olyan
boldog leszek ^^"
Eddigi felajánlások, ha sikerül:
- sushi
- futópad : P (azt talán megkapom amúgy is, remélem)
- mekis kávé 2x helyről is, bizony ^_^ (igen, ezt én is
felajánlottam!)
- buli a vizsgák után *-* - ebből is kettőt tervezek minimum,
mert egyet csak a lányoknak ígértem... Csajbuliii XD

Még vki? Csak nyugodtan... lehet ösztönözni, meg licitálni ^.^

---===---

#31

Tudom, elengedem a dolgokat a fülem mellett...
Persze, megígértem : )

De:

nagyim: - Csabival jól megvagytok?
én: - Persze : )
nagyim: - És jár melletted más lányokkal is?
én: o.O ...

Ezek után csodálkozzon valaki, h labilis vagyok érzelmileg.
Megalapozták az évek és a rokonok XDDD

---===---

#31

Gyönyörűséges nyakláncommal - amit Renitől kaptam ^-^
Éééés.. jó kedvem van ^^ Ahogy megígértem! Mától próbálom
ehhez tartani magam ^^

---===---

#30

Ez az új kedvencem ^___^

---===---

#29

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....

Juuuuuuuuuuuuujjjjj

*______________*

Mit találtam!

Quantum Leap 2008-ban? *-*

Az én legeslegkedvencebb színészemmel : ))) -->

(Mit eszek ezen a pasin 10 éves korom óta XDDDDD) *visszakullog tanulni*

---===---

#28

Rájöttem mi az én bajom.. Nem is olyan nehéz pl. ez a római jog. Igaz, h 200 oldal még
a jegyzet is, de ha az elég, tényleg nem megtanulhatatlan! Csak nem tudok koncentrálni.
Ez miért van? Pedig amikor odafigyelek, akkor egy olvasásra megmarad... Ma próbálok
úgy tanulni, h inkább fél óránként 10 perc szünet, de fél órán át csak arra figyelek. Olyan
jó lenne átmenni >_< És most abból indulok ki, h nem is vagyok én olyan hülye ehhez ^^"
Hátha bejön... Legalább pozitívan állok hozzá, ez már nagy lépés XD

Egyénként köszönöm a hozzászólásokat, főleg annak örültem, h mindkét oldalon akadtak
érvek. És mindenkinek van valamennyi igaza benne.
Úgy vagyok vele, h mostantól lazábban veszem. Ha megy úgy, h közben nem kapok tőle
gyomorfekélyt, akkor csinálom, mert lényegében tetszik. Ha ez kevés hozzá, akkor úgysem
fog menni, néznem kell vmi mást. De tényleg, annyit görcsölök rajta, h nem is marad időm
tanulni... Inkább fordítva, nem?
Egyébként, ki mondta, h ügyvéd akarok lenni? Mármint, lehetek akár anyakönyvvezető is...
egy koccintás, sok boldogságot, aztán léptem a dolgomra ^^ Neg se kottyanna az
a napi 8 pezsgő XDDDD

Na megyek inkább reggelizni ^____^"

---===---

írj véleményt ^^

Légyszi, ha eljutottál odáig, h (megint )megnézd a blogomat, olvasd el, és írj véleményt, mert fontos, köszi ^-^ Szóval... az a nagy helyzet, h most is római jogot kellene tanulnom, de szokás szerint hulla
vagyok, és nem igazán megy. Pedig ez így nagyon nem oké, mert ha át akarok menni,
akkor úgy kellene tanulnom, mint a gép.
Viszont, attól tartok, h ez nekem sok. Megpróbáltam felvetni anyuéknál, h talán ez mégsem
nekem való, hanem olyannak, aki két lábbal a földön jár, és emellett képes órákon át
görnyedni a tankönyvei felett. Esetleg kereshetnék még vmit, a biztonság kedvéért, ha nem
tudnám teljesíteni az első évet. De szerintük ez az egyetlen használható diploma, és h csak
az én hozzáállásom rossz, h rögtön menekülnék. De ez nem igaz, csak néha tényleg nem érzem,
h képes lennék befejezni :(
Másrészt, az én idegrendszeremmel.. nem biztos h itt a helyem : ) Nem vagyok én elég
kemény ehhez, szereznem kellene egy személyi edzőt, v vmi!
Akkor inkább vmi olyasmit csinálok, ami jobban illik hozzám, és amit tényleg szeretek. Vagy
rosszul gondolom? Persze azért tanulok a vizsgákra és megpróbálom, h menjen, de ha csak
kudarcok érnek, akkor az nem vezet sehova.
Szóval.. kérnék szépen véleményeket! Minél többet! : )
Ja és a lakatlan szigetre is el lehet kezdeni gyűjteni (lsd. egyel lejjebb), csak nekem küldjétek
a pénzt! XDDD

---===---

#26

Tartottam pár perc szünetet római jog tanulás közben, mert kerestem vmit (persze
nem találtam meg, és aztán el is felejtettem, h mit kerestem -.-) de találtam régi
naplókat, egyet tele, egyet félig, és hármat 1-1 bejegyzéssel ^^"
Te jó ég, mindig azt hittem - amikor írtam - h ennél rosszabb már nem lehetek, de
úgy látszik tévedtem! Hogy mekkora káosz van néha bennem.. Ember legyen
a talpán, aki ezt megfejti... Vagy aki elvisel. Hát sok szerencsét hozzá, én ezek
után lakatlan szigetre száműzném magam... XDDDD

Ni visszamegyek tanulni, legalább valami hasznosat csinálok!!!

ui: Ryu - tök jó volt, h taliztunk ma, olyan kedvem lett ^^ Arigato!

---===---

#25

Tévedtem.. mégsem akarok felnőni! Vagy csak bizonyos értelemben..
De szeretnék táncgépezni járni, és hülyülni, és nem folyton itthon ülni.
(így se tanulok XD) Hiányoznak a barátaim, hiányzik az én kis Chibi-
családom.. >_<
Menjünk táncgépezni! Vagy bárhova, csak menjünk! 2-3 óra még vizsga-
időszakban is belefér - többet is kihagyok, amíg ezen siránkozom ^^"
Menjüüüüünk, naaaaa, légysziiii *bociszemek*
Vagy teaházba, nekem mind1.. De nekem kell, h erőt merítsek, és az itthon
nem megy.
és amúgy is hiányoztok @_@
Na? Valami javaslat? ^___^

---===---

BÚÉK 2008

Boldog Újévet Mindenkinek ^________^

Idén nem teszek fogadalmakat - mivel tavaly sem tartottam be

Nem mondom, h ez az év mennyivel jobb lesz - mert tavaly sem jött be,

de majd igyekszem kevésbé furán hozzáállni a világhoz, mint 2007-ben! ^-^"

Pl. tanulok - statisztikát. És fura, h már a 7. oldalt jegyzetelem, de még nem ettem csokit,
nem akartam bőgni, h nekem ez sok, nem adtam fel, h másik sulit keresek.. vmi változást
érzek a levegőben XDDD

Szóval, légyszi drukkoljatok holnap, h meg legyen a kettesem, mert akkor nagyon boldog
leszek ^^
És már csak kb. 4 hét van a vizsgaidőszakból, yeppe : P
Azért nem fogom túlhajtani magam. Különben is, a legtöbb időt és energiát az veszi el, amikor
azon sírok, h nem megy a tanulás. Szóval, tanulok, amíg megy, hanem megy, akkor abbahagyom,
és kész. Max. 9 év alatt végzem ez az egyetemet, addig se kell dolgoznom : D

Sajnos nincsenek képek szilveszterről. így a múlt heti tesco-s kirándulás képével búcsúzom : P
Viszont, aki erre jár; kérek élménybeszámolót a szilveszterről :P

---===---

#23

"Rád az vigyáz,
Akiben ragyog a Rend,
Mintha nem tudnád még,
Hogy mit jelent,
Hogy szeretni szent..."
---===---

#22

Igazad van...

...fel kell még nőnöm.

De meddig várjak, hogy tisztába legyek a saját érzéseimmel?

Mert egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora árat fizet az ember a tapasztalataiért... :(
---===---

#3

Olyan jó dolgokat vettem ma ^___^ - mivel el kellett kísérnem anyut a városba, és kicsit mászkáltunk utána. Oké, statisztika könyvet is vettem, de az nem olyan lényeges...
Bár annak örülök, h sikerült megvenni ^^
Mehetek most is tanulni, római jogot. De egész érdekes.. 8ig fel se kelek, v 9ig.. ennyi
telik tőlem... XD
Á, most nincs is időm blogolni :P

---===---

#2

Nem tudok aludni...
És nem is akarok... de muszáj lenne.
Valami nagyon nem stimmel velem mostanában.
...

---===---

#1

Nincs többé blog..

nincs többé Haru sem..

Elegem van, hogy mindent rosszul csinálok.
Ezentúl inkább sehogy.

Boldog karácsonyt...

---===---

#6

Miért kell folyton belemászni az életembe és osztogatni a hülye tanácsokat?
Miért kell még az emlékeimet is tönkretenni?
Még jó, h nem lesz soha egy boldog kapcsolatom, vagy egy jó barátom/barátnőm,
mert itthon csak egy dolgot tanulhatok, hogy az emberek szemetek és senkiben
ne bízzak.. Szóval mindenki szemét? Én nem érzem magam szemétnek, nem
feltételezem másokról sem, akkor ennyire naív vagyok?
Utálom ezt a mérgező környezetet, én itt nem akarok ma semmit sem ünnepelni!
Hát nagyon jó, boldog karácsonyt, éljen a szeretet meg a mások b***ogatása...
---===---

...

Feladtam a próbálkozást, soha nem fogok rájönni hogy' legyen mindenkinek
jó, abban viszont profi vagyok, hogy mindent elrontsak...
Mindjárt karácsony, úgy terveztem, hogy most megadom a módját, és jó lesz,
ettől függetlenül még mindig nem jutottam az ajándékvásálás végére, és ami
meg van, azt sem csomagoltam be. De ez a legkevesebb. Mármint az ajándék.
Az sokkal rosszabb, hogy tönkreteszem számomra fontos emberek karácsonyát.
Könyörgöm, pofozzon már fel valaki, hogy normális legyek. Hogy normálisan
csináljam a dolgokat. Hogy fel tudjam állítani a fontossági sorrendet, és hogy ha
egyszer elhatározok valamit, akkor ahhoz tartsam is magam.

Sajnálom.. nem győzöm elégszer mondani, bár ez most nem sokat ér.

Szeretném ezentúl jól csinálni a dolgokat.
Szeretnék bölcsebb lenni.
Mindent el fogok követni, hogy ne kerüljek többé ilyen helyzetbe. Szeretnék
bízni, és elérni, hogy bennem is bízni lehessen.
Úgy veszem ezt a karácsonyt, mint valami új (és talán jobb) dolognak a kezdetét.
Bár nem tudom, hogy van-e lehetőségem még jóvátenni a történteket, én
azért megpróbálom.
Remélem, hogy ezúttal jobban sikerülnek a terveim, mint eddig.

" - Miért kell hallgatnom a szívemre?
- Mert sosem fog sikerülni elhallgattatnod. És ha úgy tennél is, mintha nem figyelnél rá, a mellkasod alatt akkor is minduntalan ismételgetni fogja, amit az életről és a világról gondol.
- És ha megcsalna?
- Amikor megcsalják az embert, az váratlan sem. Ha jól fogod ismerni a szívedet, ez sosem fordul elő. Mert ismerni fogod az álmait, vágyait, és tudni fogod, mihez kezdj velük. A szíved elől sosem menekülsz el. Ezért jobb hallgatni rá, hogy sose kapjál váratlan sebet.

...

"Az emberek félnek, hogy valóra váltsák legnagyobb álmaikat, gondolván, hogy meg sem érdemlik, vagy megvalósítani nem tudják őket. Mi, emberi szívek meghalunk a gondolattól, ha csak rágondolunk a szeretett lényre, aki örökre elmegy, vagy arra a pillanatra, amikor meghiúsul a várakozás, vagy arra a kincsre, amely - ahelyett, hogy előkerülne - mindörökre a homok rejtekében marad. Mert ha ez történik, végül nagyon szenvedünk.

...

- De akkor a szív miért nem mondja meg az embereknek, hogy menjenek tovább az álmuk szerint?

- Mert ilyenkor a szív szenved leginkább. És a szív nem szereti a szenvedést.

...

Santiagonak eszébe jutott egy közmondás a szülőföldjéről. Úgy mondták, hogy
mindig a virradat előtti óra a legsötétebb..."

/Coelho: Az alkimista/

---===---

#4

Nem akarom azt érezni, hogy fáradt vagyok.. és most még beteg is.
Legszívesebben napokig csak aludnék, hogy ne kelljen felkelnem, és tanulnom,
hogy ne kelljen semmin gondolkoznom...
Miért érzem egyedül magam?
....


---===---

eájt vizsga után

Hát igen, hazaértem, túl vagyok az eájt (egyetemes állam- és jogtöri) vizsgámon...
Azt hittem legalább majd megkönnyebülést érzek, v vmi, de nem, mert már amikor
beleolvastam a kérdésekbe, éreztem, h ez most nem fog menni.. h lehetetlen.
Aztán később kiserült, h vmi minimális pontot talán összeszedek, mert próbáltam
írogatni, de az messze nem elég a ketteshez.
Ennyit arról, h mostantól nyugodt karácsonyi készülődés következik.
Kétféle érzés kavarog most bennem...
Az egyik - hasonló a múltkori eájt zh utáni érzéshez, vagyis - hogy most azonnal
nekiülök, és megtanulom az egészet, mert csakazértse bukom meg. Ez a küzdő
énem..
A másik azt kérdezi, h minek csinálom én ezt egyáltalán? Persze, semmit nem adnak
ingyen másnak se könnyű, máshol se könnyű, de talán mégsem ilyen nehéz.
Nem mintha halálra tanultam volna magam, de meg is van az eredménye!
Viszont, a barátaim nagy részét hetek v. hónapok óta nem láttam, a barátommal kb.
hetente egyszer találkozom újabban - legalábbis nem egy szia erejéig - holott egy
egyetemre járunk! Ráadásul akkor is hulla vagyok, rosszabb esetben fogom magam
és elalszom. Arra már gondolni sem merek, h mennyi minden tervem volt még a nyáron.
Hogy majd nyelvet tanulok, h rendesen sportolok vmit, h írok, h rajzolok.. sok minden.
És nem látom a végét, csak azt, h idővel mindent leépítek magam körül, h akik régen
a barátaim voltak és szerettek, már nem is fognak emlékezni rám, mert 3 havonta ha
összefutunk egy órára, aztán már rohanok is tovább. Hogy ha 5 év múlva visszagondolok
az állítólagos legszebb fiatal éveimre, csak a temérdek tankönyvre fogok emlékezni...
Hogy nem láttam mást a világból csak betűket? És hogy minden héten sírtam, mert túl sok
volt? Ezt fogom majd mesélni a gyerekeimnek? Mármint.. a macskáimnak? Mivel, így
még egy kapcsolatot is szörnyen nehéz fenntartani, nem h jövőt tervezgetni.
Tudom, biztos nehezen bírom a terhelést, mert nem tudok naponta 16 órát tanulni, és
nem bírom ki, ha hetente csak egyszer látok embereket.. pedig én szeretném bírni,
megcsinálom, ha rajtam múlik, de néha úgy irigylem azokat, akik könnyebb célt választottak,
és nem rendelték alá az egész életüket a tanulásnak meg az önsanyargatásnak.
Ettől függetlenül nincs rossz kedvem, tényleg, ez csak.. olyan általános érzés bennem, amit
ki kellett írnom magamból. Lehet, h holnapra elmúlik az egész, de az is lehet, h nem.
És nem tudom meddig lesz erőm ezt csinálni, és mikor adom fel.
Nem akarok rögtön megfutamodni. Csak nem tudom, h megéri-e a sok fáradság.

#2

Megfogadtam, h nem gépezek. Szóval.. csak 1-2 mondat erejéig, amit
muszáj leírnom.

1. végre szereztem elég pénzt a karácsonyi ajándékokra ^-^
Tök jó, mindenkinek tudok venni vmi apróságot!

2. Idén karácsonykor mindenkinek küldök személyre szabottan
legalább pár sort és komolyan veszem az ajándékozást, meg
az egész ünnepet - ha már év közben hanyagolok mindenkit.

3. És most.. visszamegyek és bevágom az egész eájt-ot!!!!!! : )

energiaital rulez XDDDDD

---===---

Szobrok - December 14

"Első útján minden reggel
Őket köszönti a fény
Ott, a kopár szirt tetején

Márványbőrű, karcsú leány
Régen ölelésre vár
Előtte egy szép ifjú áll

És lép a lány
Megy a fiú felé
Sosem éri el
Az ifjú vár
Kezét nyújtja elé
Mégsem éri el

Csak egy lépés van már köztük
Még sincs számukra remény
Szobrok ők egy szirt tetején"

---===---

#28

Rá kellett jönnöm valamire...

Én komolyan nem érdemlem meg, hogy szeressenek >_<

---===---

#22

A leggyönyörűbb szám, amit ismerek ^^

---===---

#21

Meg sem érdemlem, hogy ilyen verset

kapjak ... ^-^

Köszönöm <3

Szemem lassan szokik a fényhez,

Ezer sugarával a közepébe ragyog,

Szeretném tudni, mitől ilyen édes,

Kedves érzés, hogy a világon vagyok.

Ezen tűnődöm a megoldásra várva,

Ismét látni, érezni akarom,

Tekinthetek-e megint úgy egy lányra,

Mintha ekként lehetne csak újabb hajnalom…

Szívem lassan szokik az érzéshez,

Ezért van ma megint jó napom,

Szép kedvesem, nem nehéz kérdés ez,

Nem számít, mit hoz a holnapom.

Nem kérek többé a sötétből,

Ezen igaz nap nekem pont elég,

És az sem érdekel, ha a fénytől,

Szívem ami édes tűzben elég.

---===---

Gólyabál és hasonlók ^^

Kitörtöltem a délelőtti depressziós bejegyzésemet..
És újfent megállapítottam, h nem vagyok teljesen oké.. Vagy tényleg
csak ennyire fáradt vagyok. Mondjuk nem csoda, mert újabban alig
van időm aludni, amikor meg van, akkor nem nagyon sikerül, minél
álmosabb vagyok, annál nehezebben alszom el O.o Na mind1, majd
csak elmúlik, v átvészelem még ezt a pár zh-t ilyen hülyén XD

Szerencsére azóta megvígasztalódtam... ^^ Csabinak köszönhetően,
aki nem hagyja, h teljesen elmenjen az eszem.. Bár ez az ő érdeke is,
de akkor sem tudom h fogom meghálálni! ^^"

Tegnap volt gólyabál, egész éjjel, bár mi 2kor eljöttünk. Jajj, nagyon
tetszett ^^ Bár beláttam, h nekem sose lesz ilyen gyönyörű, drága
estélyim, mint egyeseknek, de talán nem is érezném olyan jól magam
benne.. a kedvenc fekete gothic ruhámban annál inkább... *-*
Szokás szerint mennem kell Jat-ot tanulni a holnapi zh-ra, ezért inkább
felteszek pár képet a tegnapról ^__^

Ja és ugrálok egyet a táncszőnyegen, mert mozgáshiányom van XD

(az utolsóhoz csak annyit, h kicsi a világ ^^)

Ui: Kainak
Ne haragudj, h nem írtam ide, de tényleg neked is köszönhetem, h jobb kedvem lett. Csak
valahol szégyellem, h még mostanában is gyakran fordulok hozzád, ha vmi bánt...
(Sajnos nem az az ember vagyok, aki könnyen túl tud lépni a régi dolgokon,és emiatt
gyakran kerülök kellemetlen helyzetbe) Tudod, megígértem, h ezentúl próbálok mindent
jobban csinálni ^^" Remélem sikerül...

És köszönöm, h mindig van kire számítanom, ez nekem nagyon sokat jelent ^^

---===---

looool

Nekünk még mindig nem fáj a hülyeség ^___^

Msn/

Rókalány üzenete:
de az igazi számomra te vagy

Haru üzenete:
Nekem is Te vagy az igazi


Rókalány üzenete:
éééééédesem! ^.^

Haru üzenete:
cuncimókus *-*

Rókalány üzenete:
mézesbödönöm

Haru üzenete:
na jó, sztem ezt sürgősen fejezzük be XDDDD
(Rókalány alias Ryu - A szekr.)
---===---

Még mndíg nagyon elfoglaltan ^^''

Feladom.. ^^" Soha nem lesz időm rendes bejegyzést írni.. Pedig lenne
miről (pl. akartam már írni a múltkori kirándulásról, a Rómeó és Júlia musicalről,
az egyetemről úgy általában, az új ismerőseimről stb..)
De ma éppen római jogot kell tanulnom, és még csak a közepénél vagyok.
Most ugrott be hozzám Ryu egy percre, és kaptam tőle egy tündéri kabala-
macskát, úgy döntöttem, inkább neki tanítom meg ezt a 90 oldalt, hátha
jobban megjegyzi mint én XD Mindenesetre; arigatooo ^-^ Nagyon tetszik!

Lassan visszamászom a jegyzeteimhez,
addig is egy kép, ami tegnap készült, a kedvenc kiskutyámmal ^-^"
Sajnos nem hozhatom el, mert anyuék már a teknőst is alig engedték..
szóval, ha valakinek kellene kiskutya, csak szóljon ^^"
---===---

Kirándultunk a 7végén ^_^

Sajnos az élménybeszámolóhoz most túl késő van, ezért helyettesítem egy képpel ^.^
(2 zh és jövök XD Mármint csütörtökön... ^^" )
---===---

Halloween ^-^

Egy gyors bejegyzés, mielőtt elalszom ^^

Nagyon jó volt a Halloween-party ^_^ Őszintén szólva, délelőtt még úgy voltam
vele, h élni sincs erőm, bárcsak alhatnék, és különben is h fogok ébren maradni
.. stb. (És különben is hiányzott már a 'Szépszeműm', nem láttam 3 napja >_< )

De aztán este kellemesen csalódtam ^^ Nagyon jó volt, a végére főleg - kár,
h hamar el kellett jönnünk :(
Peti: köszi a vendéglátást! ^^
Minden tök jó volt, a film, a szendvicsek, a pizza, de főleg a kártyázás ^^
Micsoda csapat vagyunk, igaz, Yaten? XDDD

Jaj, beírok még ide pár aranyköpést a mai napról, aztán megyek aludni, mert
holnap kirándulunk(előtte még statisztikát tanulok O.o) szóval frissnek kell
lennem ^_^

Tehát, a mai nap bölcsességei,
(Oké, akkor és ott viccesek voltak XD)

- Ryu és Haru éppen Köki' felé tartanak a buszon, Haru mesél -
H: Apu ma nagyon kedves volt, indulás előtt kérdezi, h Csabi mit csinál, mondom, h
a nagymamájához mentek Pilisre; erre ő, hát persze, biztos, a nagymamája,
20 éves, szőke és 100as a mellbősége.. Eh.. nagyon vicces, nem?
R: (halál komolyan) ... És ha tényleg úgy néz ki a nagymamája?
H: O.o
R: Most mi van? Ha az apja olyan fiatal??? Mondjuk ha az apja 20, akkor a nagyi csak 40...
H: .... O.o
R: Jaj, nem.. a Csabi 20, bocsi.. XDDD

***

Horrorfilmet nézünk...
Yaten elkezd röhögni, majd Ryu is, Anita is. A végére mindenki röhög. Hirtelen csend.
Yaten: ... ööö.. Min nevetünk? O.o
...

***

Kártyázunk éppen
Ryu: - Haru, emlékszel még a Cilire?
Haru: - Persze
Ryu: - Na, neki volt kínai a nagymamája!
Haru: - Akkor azért volt olyan "macskaszeme" ^^
Ryu: - Aha ^^
Yaten - odafordul - Hogy? Miért? Macska volt a nagymamája?
...@_@

***

Konyhában, szendvicskészítés közben

Haru: - Az ott macskakaja?
Peti: - Igen..
Haru: - Juuujjj, hol van a macskád?
Peti: - Sajnos nincs itthon, lement anyuékkal a telekre...
Haru: -.- '

És végezetül egy - sajnos nem a legjobb minőségű - kép.
Emléknek így is tökéletes ^^

Oyasumi ~

---===---

#15


Végre láttam őket! Éljenek a hülyülős, barátnőzős napok ^__^
---===---

#14


---===---

alterego

Született feleségek; 3. évad 21. rész,

PINEWOOD VALLEY STATE FOREST - NIGHTTIME
Toni and Susan are sitting around a campfire.
Toni: "We're about three hours from the hot springs. So if we get an early start tomorrow, we should be there by lunch."

Susan takes out some face cream and scoops a handful onto her fingers.
Toni: "What are you doing?"
Susan: "Oh, it's a face mask. It's lavender and honey. You want some?"
Toni: "Honey, huh? So you're in the middle of the woods, getting ready to smear your face with bear food?"
Susan: "Well, I wanted to look nice for Mike."
Toni: "Lord knows I don't want to hear you talk about this anymore but what exactly do you think is gonna happen with you and this guy?"
Susan: "Well. I'm going to apologize, and then I'm gonna tell him that I made a huge mistake--"
Toni: "No, no, no, no. After that. Say he accepts your apology. You get back together, and then what happens? You know, after the novelty wears off?"
Susan: "Well, then. We'll just be happy."

Toni makes a face.

Susan: "Okay, I know it's dark, but I can see you."
Toni: "Look, after hearing your whole history with Mike it doesn't take a genius to figure out what the problem is."
Susan: "What is it?"
Toni: "You. You don't want to be happy. You're a drama junkie. When there is no drama, you create it. You sleep with your ex-husband, you cheat on a coma victim and now you're hiking up a mountain after a guy who has no idea you're coming. Who knows? Maybe this guy will take you back. But once the dust settles, you'll kick up some more because you don't know how to just be happy."
Susan: "You don't even know me. How dare you talk to me like that?"
Toni: "Ooh, so dramatic. I'm gonna turn in now."
Toni gets into her tent, leaving Susan alone by the fire.
---===---

#12

Hogyan sokkold le magad reggel 8-kor...

... nézz bele a naptáradba... mármint az enyémbe @_@
November: 7. Statisztika zh.
Magyar állam-és jogtöri dolgozat (70 oldal)
8. Latin dolgozat
12. Római jog zh. (200 oldal)
15. Filozófia zh. 17. Jogi alaptan zh. (130 oldal) 21. Egyetemes állam-és jogtöri zh.
Magyar állam-és jogtöri dolgozat 22. Latin dolgozat stb...
És nincs beírva minden >_< Most pedig megnyugszom.. és leülök reggelizni...
Viszlát jövő nyáron XD
---===---

#10

"Csalódni kell hogy boldogok lehessünk,
Gyűlölni tudni hogy újból szeressünk.
Kell tudni zokogni meg sírni,
Valakit megunni aztán visszahívni.
Csalódni százszor, csalódni ezerszer,
Hogy boldogok lehessünk egyetlen egyszer!"

/William Shakespeare/

---===---

ma olyan felesleges napom van XD

Imádom az ilyen napokat...
Amikor arra ébredek, h mozog a hátam mögött a fal, mert a mellettem lévő lakásban
éppen fúrnak.. és megfájdul a fejem - pedig sose szokott.. És egész nap ennék,
pedig nem is vagyok éhes... És teljességgel használhatatlan vagyok!!! >_<
Próbáltam tanulni, de nem ment, rajzolni.. az se, írni, hát ott még gondolkodni is
megerőltető volt!!! Szóval.. reggeliztem, ebédeltem, született feleségeket néztem...
hurrá.. végre lenne egy napom, amikor semmi dolgom, azt csinálok, amit akarok, és
pont akkor nem vagyok képes semmire.. miért? Egész héten tanultam, holott egy csomó
dolgom és jobbnál jobb programom lett volna, most meg itthon ülök a gép előtt..
ez pech. Még jó, h itt van ez az egy hét szünet, remélhetőleg holnapra magamhoz
térek. Addig inkább nem erőltetek semmit.. lehet, h egyszerűen csak pihennem kellene? :)

És ami a legrosszabb, h ide mindig csak az ilyen hülyeségeket írom le, pedig egy csomó
jó dolog is történik velem, csak általában olyankor éppen nem vagyok a gépnél ^^"

Lehet, h alszom egyet... ^-^

---===---

#8

Bár nem szoktam ilyesmit csinálni, de...

Azt hiszem itt az ideje megköszönnöm Istennek,
hogy mindig küld mellém egy 'angyalt' ^-^

---===---

Éljen a Hosszúhétvége!!!


Végre vége a hétnek!!!!! ^_^
Legalábbis a rossz részének! A hosszúhétvége ellen semmi kifogásom ^^

Ez az oka annak is, h még mindig nem írtam új bejegyzést. Mivel a héten
négyszer írtunk dogát, zh-t, a lényeg, h minden este a könyvek fölött
görnyedtem... És milyen kiszúrás, azt mondták, h csak a vizsgaidőszak húzós,
a szorgalmi nem... Ez lenne a pihenés? Nekem mások az elképzeléseim a
szabadságról : )))

De egyelőre nem adom fel ^^Túl jól érzem magam az egyetemen ahhoz, h
minden erőfeszítés nélkül kibukjak.. Legalább próbálkozom :)
Azt is elhatároztam, h megpróbálom fizikailag is összeszedni magam, szóval
újra táncgépezem ^^
Csak nagyon hiányoznak a barátaim >_< Olyan keveset látom őket mostanában.
Majd a szorgalmi időszakban áthívok mindenkit, egy-egy este mellőzhetem a
tanulást, mondjuk vacsizós, beszélgetős programokért ^-^
Hiányoznak a régi táncgépezős, elmászkálós délutánok is.. de ha jól hallottam
legalább a Halloween party nem marad el idén sem :)

Nem akarok megváltozni az egyetemen, büszkén vállalom, h sose növök fel.. XDDD
Szerencsére akik szeretnek és akiket szeretek, azok elfogadnak ilyennek...
azt hiszem :P
És remélem nem felejtenek el, csak mert ennyire be vagyok táblázva mostanában.
/Azért ha van vmi program, szóljatok, hátha éppen nem írok másnap zh-t semmiből!!! ^^"/

Annyi mindenről akartam még, de mennem kell... Meglátogatom azt a híres neves vecsési cukrászdát, ahol olyan finom mézes-krémest lehet kapni ^_^"

folyt. köv.

- ui: a chibikommandós projectem folyamatban van ^^ " -

---===---

Kis herceg ^-^

"Az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat. Ha valaki szeret egy virágot, amely csak egyetlen példányban létezik a csillag milliókon: ez épp elég neki, hogy boldog legyen..." /Antoine de Saint-Exupéry/

---===---

#5

Tök jó érzés, amikor azt hiszed, h kezd sínen lenni az életed, alakulnak
a dolgaid, kezdesz boldog lenni...
és akkor valaki egy hülye megjegyzéssel tönkreteszi az egészet. Persze
elengedheted a füled mellett, de valahol akkor is csak benned marad az
a tüske. És akkor kérdezgetni kezded magadtól.. Vajon tényleg megérdemlem,
h jó legyen nekem? Vagy tényleg csak egy kis porszem vagyok, egy
jelentéktelen szürke kisegér?
Miért zavar az másokat, ha boldog vagy? Főleg olyan valakit, akitől egyáltalán
nem várnád...
Utálom ezt.. miért kell tönkretenni a másik kedvét?
De nem baj, lenyelem majd ezt is, nem ez az első és az utolsó kritika, amit
kaptam, mindenki kap, én is.. majd bebizonyítom az ellenkezőjét. Ha másért
nem is, hát magamnak.

---===---

TANJOUBI

Na, h végre valami jó is kerüljön ide;

Köszönöm mindenkinek a mai napot! Ez volt életem eddigi legjobb szülinapja - pedig
azért a tavalyi után ez nagy szó ^^
Még soha ennyien nem írtak és hívtak, annyira hihetetlenül jólesett ^-^

A teljesség igénye nélkül;

Köszönöm...

- Anyuéknak a sushizós köszöntést!!! Ilyen különleges "tortát" még sose kaptam XD
- Csabinak a Margit-szigetes romantikus kis piknikezést ^__^ Hát igen, így lehet
megadni vminek a módját.. mindig meg tudsz lepni ^^ És az ajándékokat is persze,
de a tálalás volt a lényeg, azt hiszem!!!
- Kainak a zsiráfot, amit még tegnap kaptam, és az éneklős köszöntést, amitől jól
indult a reggelem ^^
- Az e-maileket, Annának, Loncinak, Zsuzsinak, Petinek, (kezdem úgy érezni magam, mintha
oscart kaptam volna... XD)
- Na meg az sms-eket, msn-es, és szóbeli köszöntéseket, Ryu, Anita, Kati, Zita, Ági, Reni, Orsi, Benyusz, á, már nem is tudom felsorolni XD
- De ami a legjobban meglepett, az a pezsgő és ez az egyedi virágcsokor, amit pár percre kaptam
Dorkáéktól!!!

Ááá, ma mindenkit szeretek :D Na jó, őket amúgy is nagyon ^^
Nem is tudtam h ennyi barátom van ^^ Tök szerencsés vagyok, soha többé nem
panaszkodom :D

Mégegyszer ARIGATO mindenkinek, és éljen a mai nap : ))))

---===---

Reggel

Annyira nem akartam ma kikelni az ágyból, olyan jó meleg volt a takaró,
kintről viszont csak a hideget éreztem... öt percig azon gondolkoztam,
elinduljak-e egyáltalán...
Ki találta ki ezeket az őszi reggeleket?
Nem akarok bemenni az egyetemre.. legalábbis nem ilyen korán...
Talán tavasszal...

>_<

---===---

Ne mosolyogj...

Blogot kell írnom.

Bár nem olvassa már senki, de talán jobb is. Csak mert 10 perc elég volt ahhoz,
hogy az egész életkedvemet elvegyék.. Így nem mehetek sehova, pedig várnak..
de így nincs kedvem még megmozdulni se. Itthon maradni viszont még kevésbé.
Addig is max. hangerőn hallgatom a francia Rómeó és Júliát, hátha elfelejtem
közben a saját gondolataimat!

Elegem van, hogy mindenért csak a szídást kapom... Miért nem jó semmi? Miért
zavar az bárkit, ha egy kicsit kezdek boldog lenni? Mit kellene csinálnom? Egész
nap itthon ülni és a könyveket bújni? Az a napi 6-8 óra nem elég, amit ezzel töltök? Kifolyik a szemem amikor 4. órája olvasom azt a vackot, de nem számít,
mert ezen kívül nem csinálok semmit.. csak szórakozom, felelőtlen vagyok, és nekem
a bulizásból áll az élet - kapom meg minden nap. Aki ismer az talán tudja, h ez
mennyire igaz. Vagy mennyire nem. De én nem szólok semmit, próbálom szó nélkül
hagyni és csinálni azt, amit nem is én akartam... És ez sem elég. Megint megkapom.
És kiabálok már én is, mert nem bírom tovább... Mit kapok? Hogy el lehet menni,
hogy mehetek ahova akarok - szépen fogalmazva. Milyen ismerős, úgy látszik ez az
ország mentalitása ... Azt hittem a mienk nem, de tévedtem.
Miért nem lehet egyszerűen békénhagyni a másikat? Ha látod, h jó kedve van, hát
rúgj bele, "ha nekem sz*r, legyen az neked is" Nehogy örülni merjek, az nálunk nem
divat.

Elegem van. Csodálkozik ezek után még valaki, h miért félek egy kicsit is boldognak
lenni? Mert csak egy másodpercig tart... És utána jobban hiányzik, mintha sose mosolyogtam volna...

Mindig a múltban fogok élni. És abba a néhány másodpercbe kapaszkodom, amikor igazán
boldog voltam.
Már a tegnap is múlt.

---===---

"Would you mind if I hurt you
Understand that I need to
Wish that I had other choices
Than to hurt the one I love

What have you done now?

I know I'd better stop trying
You know that there's no denying
I won't show mercy on you now

I know I should stop believing
I know that there's no retrieving
It's over now
What have you done?

What have you done now?

I, I've been waiting for someone like you
But now you are slipping away
What have you done now?
Why? Why does Fate make us suffer?
There's a curse between us
Between me and you

Would you mind if I killed you?
Would you mind if I tried to?

Cause you have turned into my worst enemy
You carry hate that I don't feel
It's over now
What have you done?

What have you done now?
I will not fall
Won't let it go
We will be free
When it ends

..."

És végül ahogy én olvastam:


Would you mind if I hurt you
Understand that I need to
Wish that I had other choices
Than to hurt the one I love

Gyűlölte a férfit, amiért ezt teszi vele. Gyűlölte, mert érezte, hogy kiszolgáltatott, és nem tehet semmit. A lelke mélyén tudta, hogy szerelmes. De ez titok volt önmaga előtt is. Nem lehet. Nem mer érezni. Csak állt, és kívülállóként nézte az eseményeket. A szíve üres volt és hideg. Nem érzett keserűséget, csalódást. Két lélek harcolt benne, és az egyik győzött felette. Azóta nincs fájdalom. Inkább a semmi. Megtanulta a szerepét, Jégkirálynőnek lenni, és soha fel nem olvadni. Hogy soha ne éghessen olyan tűz szívében, amely elolvaszthatná ezeket a jégtáblákat…
De volt egy pillanat.

What have you done now?

Találkozott Vele. És nem értette mi történik az életével. Egy perc alatt hullottak porba a bilincsek, amelyek lelkét leláncolva tartották. Elnyomta magában a vágyakat, de hirtelen minden megváltozott. Elvesztette a fejét és az önmaga felett uralkodás képességét. Átadta magát egy érzésnek, valaminek, amit már jól ismert, és ami miatt már kínlódott keserűen.
Hogy mi az igazság a lányról, valójában senki sem tudja. Mindenki úgy ismeri, mint aki megközelíthetetlen, és akihez nem lehet eljutni egykönnyen. És a lány is így gondolta. Az élet őt igazolta. Minden dolga rendben ment.
De volt szíve. Még ha nem is tudott róla…

I know I'd better stop trying
You know that there's no denying
I won't show mercy on you now

És találkozott a férfival. Talán a Sors akarata volt. Talán a Gonoszé. Lehet, soha nem derül ki, egy azonban bizonyos. Örökre megváltozatta a lány életét.
Rájött, hogy képtelen szerelem nélkül élni, képtelen létezni a vágyai nélkül. Mintha visszakapta volna a szárnyait. Ez egyedül róla szólt.
Szerette volna tudni ki ez az ismeretlen férfi. Meg akarta ismerni, mert jól érezte, hogy ő valamiért különleges. De az élet másként hozta. A lány megőrzött valamit régi önmagából. Talán csak a félelmeket, de az is éppen elég volt, hogy ne bízzon ebben a különös ismeretlenben. Nem merte átadni magát az érzéseinek, megijedt és elmenekült.
Lehet, hogy éppen így döntött rosszul. De féltette az életét, lelkének épségét. Vagy talán csak alábecsülte saját lelkierejét… Csak ő tudhatja mi mozgatta, amikor meghozta a döntését.
És a férfi is eltűnt az életéből…

I know I should stop believing
I know that there's no retrieving
It's over now
What have you done?

Talán csak álom volt az egész – gondolta a lány egyik reggel ébredés után. Felöltözött, megreggelizett, és elkezdte élni újra a tökéletes életét. Azért volt tökéletes, mert minden sikerült, amihez csak hozzáfogott. Tudta, hogyan kell kezelni a problémákat.
Egyet kivéve.

I, I've been waiting for someone like you
But now you are slipping away
What have you done now?
Why? Why does Fate make us suffer?
There's a curse between us
Between me and you

Az élete megváltozott, és ezt nem lehetett semmissé tenni. És erre szép lassan ő is kezdett rádöbbenni. A lelkében feléledt valami. Nem volt szerelmes, mert az a bolondoknak való. Megnyílt számára egy olyan kapu, amely túlmutat a világokon. Elkezdett egyre tisztábban látni. Látta a múltat, és a jövőt. És tudta, hogy ezt a férfinak köszönheti. Hogy megmutatta, milyen érzés újra szeretni. Odaadta a testét, és vele együtt a lelkét is.
Ezt még ő sem tudta akkor.
Bolondság – gondolta a lány. Az egésznek nincs értelme…
Hozzászokott már, hogy értelmet keressen a dolgokban. Ha nem talált, inkább nem foglalkozott vele tovább.
Minden ment a régi kerékvágásban. Egyszer mégis azon kapta magát, hogy a férfira gondol. Vajon mi lehet vele?... De gyorsan ki is verte ezt a fejéből, mondván, most nincs ideje ezen gondolkodni. De ahogy múlt az idő, úgy csak nem lett könnyebb. A lány le akarta zárni, mivel a férfi döntött. Azonban azt sem tudta, hogy döntött. Nem döntés volt, egyszerűen nem történt semmi.

Would you mind if I killed you?
Would you mind if I tried to?

Gondolt rá, és ezt be kellett ismernie. Szerette volna semmissé tenni a történteket, mindent kitörölni a szívéből, de nem ment. Szeretett volna tenni valamit a férfiért, segítni neki, mert érezte, hogy tudna.
A lány látta a helyzetet. Látta, hogy nem véletlenül találkoztak. Szüksége volt a szabadságra, de a szerelemre is. A férfi visszaadta a hitét. De vajon tényleg csak ennyi volt? Hiába látja az életét, nem tehet semmit? Vagy ez sem véletlen?
Ezek a kérdések mérgezték meg az életét. És várt. Valamire. Hogy bármi változzon, hogy a férfi megkeresse.
De nem történt semmi.

Cause you have turned into my worst enemy
You carry hate that I don't feel
It's over now
What have you done?

A lány az egészet el akarta felejteni. Újra hidegnek és kegyetlennek lenni. Szerette volna részegen újra látni,szerette volna a fülébe ordítani, miközben mással szeretkezett, hogy megcsallak…
Úgy érezte, becsapták, és emiatt volt dühös… Szeretett volna hinni a férfinak, szerette volna elhinni, amit akkor érzett, amikor vele volt. Hogy nem csak ennyire kellett. Meg tudta érteni őt.
És emiatt volt különleges. A férfinak volt lelke. És ez volt az, ami megváltoztatta a lányt.
És ezután már azt is érezte, mennyire tudná szeretni ezt a férfit.

I will not fall
Won't let it go
We will be free
When it ends

Elkezdte gyűlölni azért, amit tett, mert hazudott neki önmagáról, az őszinteségről, az egyenességről. Mert képes volt elérni, hogy a megbízzon benne, és most úgy érezte becsapták.
Pedig nem így volt. Valójában fogalma sem volt, mi történik vele, és az érzéseiről sem. Nem gyűlölte a férfit, csak így egyszerűbb volt neki. Gyűlölni mindig könnyebb, mint szeretni. Nem jár akkora felelősséggel…

I, I've been waiting for someone like you
But now you are slipping away
What have you done now?
Why? Why does Fate make us suffer?
There's a curse between us
Between me and you/Within Temptation : What have you done/