Halloween Party 2008


Meghívó

2008. November 1-2

Meghívó!

(kattints rá, hogy nagyobban is megnézd)


Nos, ahogy fent is olvasható, mindenkit szeretettel várok 2008 November 1-én tartandó halloween partyra. A találkozó 16 óra 30-kor újpest központban lesz, remélhetőleg úgy hogy idén mindenki egyszerre ér oda.

Amit hozni kell: Rágcsálnivaló vagy ital (elegendő az egyiket), meleg öltözet (valami kabátféleség, amiben nem fáztok éjjel az erdőben), magatok.

Hozni lehet: Kártya, vagy társasjáték, amivel vélhetően jól ellenne a társaság; valami film, amit vélhetően többen is szívesen megnéznének; süti vagy finomság; gyertya vagy dekoráció, ami illik a rendezvény hangulatához; bárminemű szórakozásra alkalmas eszköz, amivel eltöltjük az időt; fényképező; pótelemek; meg ami még eszetekbe jut ^^

Fontos: Ezt az alábbi kérdőívet töltsétek ki mihamarabb, mert ez alapján váráolok. Aki változtat, annak a vásárlás előtti utolsó szavazatát számítom be. Allatta még folytatódik a szöveg, de ne feledj rákattintani Íme a kérdőív:

Nos, most hogy megvagy a kérdőívvel, még itt van néhány hasznos adat, ami esetleg kellhet ahhoz, hogy sikeresen eljuss, vagy legalább hogy kevésbé sikeresen tévedj el.

Térkép:

 (a koktél jelöli a buli helyszínét - Nagyításért klikk a képre)

Óhaj, sóhaj, panasz:

 

Telefon: +36 30 516 0 513 vagy +36 30 863 29 40

 

E-mail: nagy_peter@konquer.org vagy nagylakas@gmail.com

         Skype: nagylakas