Halloween Party 2007


Meghívó

2007 November 03. - 04 

Kedves meghívottak!

 Ezúton szeretnélek meghívni a 2007-es halloween partyra, amely most, a szokásostól eltérően nem Yatennél kerül megrendezésre. Azért hogy maradjon valami a szokásosból is, természetesen Yaten azért itt lesz :-D. Továbbá tervezem, hogy beszerzünk néhány pizzát, nézünk filemeket, zenét hallgatunk, éjszaka koválygunk az erdőben, és fagyit eszünk. A közhiedelemmel ellentétben bárányokat továbbra sem áldozunk. És mindezt 2 az n.-en mennyiségű fényképpel örökítjük meg, ahol n természetes szám, és nagyobb-eggyenlő 8-al. (elnézést, három matematika ZH-t írtam az elmúlt 3 napban). Mindezenfelül megigérem, hogy a halloween kapcsán a matematika ebben a meghívóban merül fel témaként utoljára. Természetesen kártyát, jópofa társasjátékot, filmet (kazettán, DVD-n, videóCD-n, és bármi olyan adathordozón, amit be tudok préselni a videóba, vagy a számítógépbe), táncszőnyeget, zseblámpát, fényképetőgépet (kábellel!!, aminek az az előnye, hogy itt kapásból felrakom az összes képet, és utána nem kell küldözgetni, hanem csak letölteni), lehet hozni. (Máson is lehet hozni, csak akkor azt nem nézzük meg, ha nem hozol hozzá lejátszót). Továbbá lesz internet is, de az minket most nem érdekel, kivéve ha valakinek van egy sürgős 100 gigás animéje, amit szeretne magával reggel hazavinni, és nem tudja, hogy hol lehetne gyorsan letölteni... 

Nos, szóval szeretettel meghívlak, ha te vagy:  

Haru,  Ryü,  Yaten, Anita,  Meglepivendég1, Daemon, Kati, Niki, Zita, Meglepivendég 2 és Meglepivendég 3

Ki tud jönni Halloweenra lista itt

(elég egyvalakinek lenned a fenti listából)  

Az időpontja pedig a következő lesz: 2007. November 3. - 2007. November 4.

Helszíne: nálam és a farkaserdőben. 

Természetesen még egyedi igény esetén beférnek akár plusz személyek is, csak nam sokan, mert a hely sem sok. Viszont ha valakit még szeretnétek, hogy jöjjön még a fentieken kívül, akkor légysz írjatok nekem a valakit_szeretnek_hogy_meg_jojjon_halloweenra@konquer.org e-mail címre. Vagy keressetek meg skype-on.

Lesz itthon: Pizza (saját készítésű, kukorica, gomba, sonka, ananász, bacon szalonna, és amolyan zöldség-válogatás, meg Shajt van rajta, vagy ha valamit még kértek rá, akkor az. Természetesen ebből lehet válogatni, itt fogom rárakni, csak a zöldség meg a pizzaszósz lesz rajta már alapból.), sültkrumpli, husi a sültkrumplihoz, és még megpróbálok összedobni valami sajátaféleséget is. Továbbá beszerzek némi rágcsálnivalót. Továbbá remélhetőleg lesz kedve, és marad Boci is itthon. Ebben az esetben lesz egy olyan macska is, amit egyszerre is tudunk simogatni, elég nagy hozzá. Ja, és még lesz egy meglepi dolog is. :-)

Viszont amit hozni kellene: némi üdítőt. A kaját beszerzem, és hazacipelem, de az üdítő nehéz, én meg lusta vagyok kétszer fordulni. Továbbá ha valaki tud, akkor kellene faragni egy töklámpást, mert mécsest ugyan szereztem, de a töklámpáshoz nincs nagy kézügyességem. Illetve jó lenne, ha hoznátok horror-t, meg más filmeket, mert most az egyik gépem behalt, és azon volt a legtöbb letöltésem, szóval most nagyon kevés filmem van. Ha nem hoz senki semmit sem, akkor Lineáris algebrát fogok tudni csak kivetíteni, az meg azért annyira nem jó.  Ja, és mindenki hozzon meleg ruhát, mert általában az erdőről éjjel nem mondható el, hogy meleg lenne.

A találkozót meg mondjuk beszéljük meg úgy, hogy Újpest központba kimegyek elétek mondjuk 2 órára. 

Ha valamit esetleg elfelejtettem volna leírni, akkor kérdezzetek bátran.